Sjnabbeltjes

Sjnabbeltjes zijn een product van Gilsing Weekbladen in Roermond. Het is onze benaming voor de zoekertjes die verschijnen in al onze weekbladen. Deze bladen worden verspreid in veel dorpen en buurten in Midden-Limburg en het naastgelegen Belgische grensland.


Al meer dan 40 jaar verschijnen de sjnabbeltjes in de locale bladen van Gilsing. Sinds 2001 staan sjnabbeltjes online en sinds 2005 kunnen mensen ook online hun sjnabbeltjes plaatsen. De huidige website kwam online op 17 oktober 2011.


Op de website kunt u 24 uur per dag sjnabbeltjes plaatsen en zoeken. Bezoekers kunnen dan direct reageren. Sjnabbeltjes die in de loop van de week via de website binnenkomen, worden eenmalig en automatisch opgenomen in het weekblad dat wij uitgeven in uw buurt. De buurt wordt bepaald op basis van uw postcode. Daarnaast worden de sjnabbeltjes zoveel mogelijk doorgeplaatst in andere Gilsing bladen (zie de voorwaarden).


Heeft u vragen of opmerkingen? Zie de informatie bij de help of stuur ons een bericht. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Met uw vragen en suggesties wordt de sjnabbeltjes website steeds interessanter. Dank u wel !