Bewaar

Taalgids Portugees (REBO) voor op reis, zakformaat

  • Berichtnummer: 314504
  • 34 x bekeken
  • 0 x bewaard
  • sinds 18 Feb. ` 21 16:04
Taalgids Portugees (REBO) voor op reis, zakformaat
Taalgids Portugees (REBO) voor op reis, zakformaat

€2,50


Beschrijving

Te koop aangeboden handige taalgids in zakformaat (15 x 11 cm.) in de taal Portugees. Merk: REBO. In de gids staan handige woordjes en zinnen voor op reis, waarmee je al een aardig woordje op straat, bij het vakantieverblijf of in de winkel kunt spreken (altijd met de uitspraak in fonetisch schrift erachter). De gids is nauwelijks gebruikt en ziet er nog heel goed uit. Hij kan indien gewenst worden opgestuurd (hij past door de brievenbus). Nu voor slechts € 2,50 (exclusief eventuele verzendkosten à € 4,25). Omdat wij voor deze taalgids een reële prijs vragen, reageren wij niet op biedingen.

Bezorging / ophalen
Bij een gecombineerde bestelling zijn de verzendkosten € 6,75. Verzending naar een servicepunt (€ 5,- binnen Nederland, tot 10 kg.) is ook mogelijk. In dat geval wordt het pakket naar een servicepunt bij u in de buurt verstuurd, waar u het pakket kunt ophalen. Overigens worden onze spullen keurig verpakt verzonden! U kunt de taalgids ook ophalen in Roermond (Herten).

Betaalmogelijkheden
- bedrag overmaken via internetbankieren
- eenvoudig en snel betalen via Tikkie
- bij ophalen is (gepast) contant betalen mogelijk

Meer leuke spullen in de aanbieding
Kijk ook eens naar onze andere advertenties. Misschien zit er nog iets leuks of bruikbaars tussen. Een gecombineerde bestelling bespaart bovendien op eventuele verzendkosten.

Reageren op deze advertentie
P.s. Mocht u per mail reageren op deze advertentie, vermeld dan a.u.b. uw naam en telefoonnummer zodat wij weten met wie wij (eventueel) zaken doen. Bovendien kunnen wij u dan snel bereiken voor het maken van een afspraak en heeft u de spullen nog sneller in huis! Mocht u het product sowieso willen kopen, geef dan ook meteen uw voorkeur aan hoe u het product wilt ontvangen (ophalen, verzenden naar huisadres of verzenden naar servicepunt in de buurt).

Lees de volledige omschrijving

Menu