Bewaar

Oude melkbus met hengsel en zonder deksel

  • Berichtnummer: 314492
  • 25 x bekeken
  • 0 x bewaard
  • sinds 17 Feb. ` 21 18:12
Oude melkbus met hengsel en zonder deksel
Oude melkbus met hengsel en zonder deksel
Oude melkbus met hengsel en zonder deksel

€25


Beschrijving

Te koop aangeboden oude nostalgische melkbus met hengsel en zonder deksel. Deze melkbus is geverfd in de kleur Siciliaans blauw. U kunt deze echter in elke gewenste kleur verven. Hij staat ontzettend leuk op een terras of oprit en kan daarbij dienen als plantenbak (zie het voorbeeld op de foto). Deze melkbus is 48 cm. hoog en de diameter bedraagt 28 cm. Hij dateert uit de eerste helft van de vorige eeuw. Nu voor slechts € 25,-. Omdat wij vinden dat wij voor deze melkbus een reële prijs vragen, reageren wij niet op biedingen. De melkbus kan worden opgehaald in Roermond (Herten).

Betaalmogelijkheden
- bedrag overmaken via internetbankieren
- eenvoudig en snel betalen via Tikkie
- bij ophalen is (gepast) contant betalen mogelijk

Meer leuke spullen
Kijk ook eens naar onze andere advertenties. Misschien zitten er nog andere leuke en/of bruikbare producten tussen, zoals bijvoorbeeld de zeer mooie en uniek vormgegeven smeedijzeren vintage bijzetstoel, ook in de kleur Siciliaans blauw.

Reageren op deze advertentie
P.s. Mocht u per mail reageren op deze advertentie, vermeld dan a.u.b. uw naam en telefoonnummer zodat wij weten met wie wij (eventueel) zaken doen. Bovendien kunnen wij u dan snel bereiken voor het maken van een afspraak en heeft u deze melkbus nog sneller in huis!

Lees de volledige omschrijving
Vergelijkbare advertenties

Menu