Bewaar

Set van 6 tijdschriften (Ariadne at Home, Linda)

  • Berichtnummer: 314486
  • 41 x bekeken
  • 0 x bewaard
  • sinds 17 Feb. ` 21 17:32
Set van 6 tijdschriften (Ariadne at Home, Linda)
Set van 6 tijdschriften (Ariadne at Home, Linda)
Set van 6 tijdschriften (Ariadne at Home, Linda)
Set van 6 tijdschriften (Ariadne at Home, Linda)
Set van 6 tijdschriften (Ariadne at Home, Linda)

€5


Beschrijving

Lekker lezen in uw favoriete tijdschrift en ook nog eens heel goedkoop? Dan hebben wij de oplossing! Te koop aangeboden set van 6 tijdschriften:

De inhoud
- 2x Ariadne at Home (nr. 10 en 11 - 2015),
- 3x Linda (april, juli en september 2017),
- 1x Autovisie (nr. 2 - 2019).

De tijdschriften zijn zo goed als nieuw (sommige zijn slechts 1x doorgebladerd) en bieden urenlang lees- en kijkplezier! Ze zijn daarom ook ideaal om cadeau te geven. Daarnaast vormen de tijdschriften een goedkoop leesaanbod voor wachtkamers van bedrijven, praktijken en organisaties. De winkelwaarde van deze set is € 37,-. Bij ons betaalt u slechts € 5,-! Omdat wij voor deze set een reële prijs vragen, reageren wij niet op biedingen.

Bezorging / ophalen
Indien u de tijdschriften graag thuisbezorgd wilt hebben, zijn de verzendkosten (afhankelijk van het gekozen aantal/gewicht) € 6,75. Verzending naar een servicepunt (€ 5,- binnen Nederland, tot 10 kg.) is ook mogelijk. Dan wordt het pakket naar een servicepunt bij u in de buurt verstuurd, waar u het pakket kunt ophalen. Onze spullen worden trouwens keurig verpakt verzonden. U kunt het pakket ook ophalen in Roermond (Herten).

Betaalmogelijkheden
- bedrag overmaken via internetbankieren
- eenvoudig en snel betalen via Tikkie
- bij ophalen is (gepast) contant betalen mogelijk

Meer leuke tijdschriften in de aanbieding
Kijk ook eens naar onze andere advertenties, bijvoorbeeld van de tijdschriften Chapeau en Elegance. Wellicht zit er nog iets leuks of bruikbaars tussen. Een gecombineerde bestelling bespaart bovendien op eventuele verzendkosten!

Reageren op deze advertentie
P.s. Mocht u reageren op deze advertentie, vermeld dan a.u.b. uw naam en telefoonnummer zodat wij weten met wie wij (eventueel) zaken doen. Bovendien kunnen wij u dan snel bereiken voor het maken van een afspraak en heeft u de spullen nog sneller in huis! Mocht u het product sowieso willen kopen, geef dan ook meteen uw voorkeur aan hoe u het product wilt ontvangen (ophalen, verzenden naar huisadres of verzenden naar servicepunt in de buurt).

Lees de volledige omschrijving

Menu