Bewaar

Sets van 7 & 11 tijdschriften Chapeau (div. jaren)

  • Berichtnummer: 314485
  • 34 x bekeken
  • 0 x bewaard
  • sinds 17 Feb. ` 21 17:29
Sets van 7 & 11 tijdschriften Chapeau (div. jaren)
Sets van 7 & 11 tijdschriften Chapeau (div. jaren)
Sets van 7 & 11 tijdschriften Chapeau (div. jaren)
Sets van 7 & 11 tijdschriften Chapeau (div. jaren)

Zie omschrijving


Beschrijving

Lekker lezen in uw favoriete tijdschrift en ook nog eens heel goedkoop? Dan hebben wij de oplossing! Te koop aangeboden 2 sets van 7 en 1 set van 11 tijdschriften van het magazine/tijdschrift Chapeau. Een heerlijk blad om te lezen met interessante reportages over het goede bourgondische leven in Limburg. De tijdschriften zijn zo goed als nieuw (sommige zijn slechts 1x doorgebladerd) en bieden urenlang lees- en kijkplezier! Ze zijn daarom ook ideaal om cadeau te geven. Daarnaast vormen de tijdschriften een goedkoop leesaanbod voor wachtkamers van bedrijven, praktijken en organisaties. In de winkel betaalt u momenteel € 5,95 per exemplaar. Bij ons koopt u een hele set voor slechts € 5,- of € 10,- ! Omdat wij voor elke set een reële prijs vragen, reageren wij niet op biedingen.

De inhoud
- set van 7 exemplaren ( jaargang 14 [2010] nr. 5 t/m jaargang 15 [2011] nr. 5): € 5,-.
- set van 11 exemplaren (jaargang 18 [2014] m.u.v. nr. 4-2014, en jaargang 19 [2015] compleet, incl. Restaurantgids): € 10,-.
- set van 7 exemplaren (jaargang 20 [2016] nr. 1 t/m 4, jaargang 21 [2017] nr. 1 en nr. 5 en jaargang 22 [2018] nr. 129: € 10,-.

Bezorging / ophalen
Indien u de tijdschriften graag thuisbezorgd wilt hebben, zijn de verzendkosten (afhankelijk van het gekozen aantal/gewicht) € 6,75. Verzending naar een servicepunt (€ 5,- binnen Nederland, tot 10 kg.) is ook mogelijk. Dan wordt het pakket naar een servicepunt bij u in de buurt verstuurd, waar u het pakket kunt ophalen. Onze spullen worden trouwens keurig verpakt verzonden. U kunt het pakket ook ophalen in Roermond (Herten).

Betaalmogelijkheden
- bedrag overmaken via internetbankieren
- eenvoudig en snel betalen via Tikkie
- bij ophalen is (gepast) contant betalen mogelijk

Meer leuke tijdschriften in de aanbieding
Kijk ook eens naar onze andere advertenties, bijvoorbeeld van de tijdschriften Elegance (verschillende sets) en het diversen-pakket met o.a. Ariadne at Home en Linda. Wellicht zit er nog iets leuks of bruikbaars tussen. Een gecombineerde bestelling bespaart bovendien op eventuele verzendkosten!

Reageren op deze advertentie
P.s. Mocht u reageren op deze advertentie, vermeld dan a.u.b. uw naam en telefoonnummer zodat wij weten met wie wij (eventueel) zaken doen. Bovendien kunnen wij u dan snel bereiken voor het maken van een afspraak en heeft u de spullen nog sneller in huis! Mocht u het product sowieso willen kopen, geef dan ook meteen uw voorkeur aan hoe u het product wilt ontvangen (ophalen, verzenden naar huisadres of verzenden naar servicepunt in de buurt).

Lees de volledige omschrijving

Menu