Bewaar

Bosch Tassimo Suny TAS3202 koffiezetapparaat nieuw

  • Berichtnummer: 315869
  • 71 x bekeken
  • 0 x bewaard
  • sinds 08 Jul. ` 21 09:58
Bosch Tassimo Suny TAS3202 koffiezetapparaat nieuw
Bosch Tassimo Suny TAS3202 koffiezetapparaat nieuw
Bosch Tassimo Suny TAS3202 koffiezetapparaat nieuw
Bosch Tassimo Suny TAS3202 koffiezetapparaat nieuw
Bosch Tassimo Suny TAS3202 koffiezetapparaat nieuw
Bosch Tassimo Suny TAS3202 koffiezetapparaat nieuw
Bosch Tassimo Suny TAS3202 koffiezetapparaat nieuw
Bosch Tassimo Suny TAS3202 koffiezetapparaat nieuw

€45


Beschrijving

Te koop aangeboden (wegens overcompleet) nieuw koffiezetapparaat voor het zetten van een heerlijk kopje koffie, cappuccino, thee, chocolademelk (Milka & Oreo) etc. Merk: Bosch. Type: Tassimo Suny TAS3202. Kleur: wit. Nu voor slechts € 45,- (inclusief een doosje cups en exclusief eventuele verzendkosten). Bij internetwinkels betaalt u voor hetzelfde apparaat al gauw € 74,- (zonder cups). Ook ideaal voor studenten die op kamers (gaan) wonen! Wilt u meer producteigenschappen van dit apparaat leren kennen, lees dan verder in de tekst onder de kop 'Producteigenschappen' hieronder. Omdat wij vinden dat wij voor dit mooie en nieuwe koffiezetapparaat een reële prijs vragen, reageren wij niet op biedingen.

Bezorging / ophalen
Indien u het koffiezetapparaat met het doosje cups graag thuisbezorgd wilt hebben, zijn de verzendkosten € 6,75. Verzending naar een servicepunt (€ 5,- binnen Nederland, tot 10 kg.) is ook mogelijk. In dat geval wordt het pakket naar een servicepunt bij u in de buurt verstuurd, waar u het pakket kunt ophalen. Overigens worden onze spullen keurig verpakt verzonden! U kunt het apparaat ook ophalen in Roermond (Herten).

Betaalmogelijkheden
- bedrag overmaken via internetbankieren
- eenvoudig en snel betalen via Tikkie
- bij ophalen is (gepast) contant betalen mogelijk

Meer leuke spullen in de aanbieding
Kijk ook eens naar onze andere advertenties. Wellicht zit er nog iets bruikbaars of leuks tussen! Een gecombineerde bestelling bespaart bovendien op eventuele verzendkosten.

Reageren op deze advertentie
P.s. Mocht u per mail reageren op deze advertentie, vermeld dan a.u.b. uw naam en telefoonnummer zodat wij weten met wie wij (eventueel) zaken doen. Bovendien kunnen wij u dan snel bereiken voor het maken van een afspraak en heeft u de spullen nog sneller in huis! Mocht u het product sowieso willen kopen, geef dan ook meteen uw voorkeur aan hoe u het product wilt ontvangen (ophalen, verzenden naar huisadres of verzenden naar servicepunt in de buurt).

Producteigenschappen
De Bosch Tassimo Machine Suny is dankzij het Smart Start systeem de snelste Tassimo. De bereiding van uw favoriete drank wordt simpelweg gestart door uw mok of glas tegen het apparaat te drukken. De Tassimo Suny heeft daarom geen startknop meer nodig.

Barcode gestuurd
Tassimo Intellibrew-technologie zorgt ervoor dat elke slok in elk opzicht perfect is. Of het nu een energieke espresso, een verkwikkende kruidenthee of een romige warme chocolademelk is, Tassimo bereidt ieder drankje, op de ideale wijze voor het lekkerste resultaat, met één druk op de knop. Het apparaat scant automatisch de streepjescode op elke cup om de informatie te krijgen, die het nodig heeft voor het bereiden van uw favoriete drankje: de hoeveelheid water, de zettijd en de optimale temperatuur. Tassimo doet al het werk, zodat u de tijd heeft om van de speciale momenten op uw dag te genieten.

Ruim assortiment o.a verkrijgbaar bij Jumbo
Met het ruime Tassimo assortiment kunt u thuis genieten van 's werelds meest geliefde merken! Met één druk op de knop bereidt Tassimo een grote variatie aan warme dranken, zoals koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato, thee, chai latte en warme chocolademelk. Dankzij deze diversiteit kan de hele familie van haar favoriete drankje genieten en daar is maar één machine voor nodig. Er zijn nu 20 verschillende warme drank-variaties verkrijgbaar, waaronder premium koffiemerk VELOURS NOIR. Daarnaast maken ook internationale merken zoals JACOBS koffie, TWININGS thee en MILKA deel uit van het aanbod. Tassimo pads zijn o.a. verkrijgbaar bij Jumbo.

Flow Heater
De unieke manier van opwarming van het water zorgt ervoor dat het apparaat direct klaar is voor gebruik met nagenoeg geen opwarmtijd.

Reiniging
Tassimo beschikt over een automatisch reining- en ontkalkingprogramma en heeft vaatwasserbestendige onderdelen.

Lees de volledige omschrijving

Menu