Bewaar

Te koop aangeboden: magnetron sterilisator Philips

  • Berichtnummer: 302877
  • 19 x bekeken
  • 0 x bewaard
  • sinds 11 Jun. ` 19 20:21
Te koop aangeboden: magnetron sterilisator Philips
Te koop aangeboden: magnetron sterilisator Philips
Te koop aangeboden: magnetron sterilisator Philips

€15


Beschrijving

Conditie : Zo goed als nieuw

Type : Sterilisator

Beschrijving Te koop aangeboden: magnetron sterilisator

Merk: Philips AVENT

Ideaal voor op reis
Past in de meeste magnetrons.Ideaal voor op reis. Past in de meeste magnetrons. De Philips AVENT-magnetronsterilisator is geschikt voor de meeste magnetrons die momenteel verkrijgbaar zijn. Dankzij de geringe afmetingen is deze sterilisator ideaal voor op reis, zodat je altijd een steriele fles bij je hebt tijdens een korte overnachting of op vakantie in het buitenland. Ook ideaal als extra sterilisator voor bij opa en oma.

Steriliseert flessen in slechts 2 minuten
Je hoeft de sterilisator alleen maar met water te vullen, de flessen erin te plaatsen en het geheel 2 minuten in de magnetron te zetten. De exacte duur van de cyclus is afhankelijk van het vermogen van je magnetron: 2 min. op 1100-1850 watt, 4 min. op 850-1000 watt en 6 min. op 500-850 watt.

De handgrepen sluiten het deksel goed af
De magnetronsterilisator heeft clips aan de zijkant voor extra veiligheid. De clips sluiten het deksel goed af zodat er geen heet water kan worden gemorst als je de sterilisator uit de magnetron haalt. De handgrepen zijn zo ontworpen dat ze koel blijven, zodat je de sterilisator veilig kunt vastpakken.

Lees de volledige omschrijving

Menu