Bewaar

Gezocht tafeltennis batjes

  • Berichtnummer: 308320
  • 59 x bekeken
  • 0 x bewaard
  • sinds 10 Jan. ` 20 04:34

Gratis


Beschrijving

Waar is het tafeltennis batje gebleven? 

Ik tafeltennis al jaren en in mijn omgeving zie er steeds meer jeugdigen en vooral ouderen die het spelletje leuk vinden. In het begin met een goed koop batje en als ze iets langer spelen willen ze ook beter materiaal gaan kopen. Maar daar zit het probleem. 50 Jaar geleden ging iemand van mijn vereniging naar de winkel en kreeg 5 verschillende batjes mee. Ieder batje had andere kenmerken en zo kon je bepalen welk batje het beste bij je paste. En je kon dan in de winkel beter je keus bepalen of als je de enige op de club was kon je het direct kopen.

 

Helaas is daar tegenwoordig geen mogelijkheid voor. De winkel is niet blij om zo maar een aantal batjes mee te geven. Dus nu mijn idee. 

In die ruim 50 jaar dat ik tafeltennis heb ik veel spelers zien stoppen. En waar bleef dat batje afstand doen was moeilijk, zo zijn we nou eenmaal? Ergens in de kast of op zolder jaren lang en dan met de vuilnis mee. 

Ik zoek batjes die we kunnen gebruiken voor de jeugd en de senioren die over willen stappen naar een duurder en beter batje. Tegenwoordig kost het hout al gauw € 25,- en één rubber ook al gauw € 25,-. Deze batjes zouden kunnen rouleren ook bij andere clubs of verenigingen. 

Dus heeft U een batje in redelijke staat laat het niet ongebruikt in de kast liggen hak die knoop door en neem contact op. 

Of ga ook weer tafeltennissen!

Lees de volledige omschrijving

Menu