Bewaar

samsung galaxy S7 edge

  • Berichtnummer: 305776
  • 95 x bekeken
  • 0 x bewaard
  • sinds 04 Oct. ` 19 17:07
samsung galaxy S7 edge
samsung galaxy S7 edge
samsung galaxy S7 edge

Zie omschrijving


Beschrijving

GEZOCHT: VERLOREN SAMSUNG S7 EDGE
voor de eerlijke vinder is een beloning van 50 euro.

goede dag en bedankt dat uw mijn advertentie bekijkt. 
ik ben GISTER( 3-10-19) rond 17.15-18.00 mijn SAMSUNG GALAXY S7 EDGE verloren. Deze ben ik VERLOREN op weg vanuit EPC SITTARD - HEMA ROERMOND.

de telefoon is zwart en had een barst in het achterscherm en een oppervlakkige barst aan de voorkant. Zat een hoesje om de telefoon zoals foto 2.

Ik zal hieronder de route beschrijven die ik heb genomen met de scooter. de telefoon is onderweg uit men zak gevallen helaas......

Ben vertrokken via het INDUSTRIETEREIN. Richting het TRIVIANUM. Vanuit het trivianum ben ik richting de EISENHOUWER flatten gegaan. hier ben ik de tunnel doorgereden richting NIEUWBOUWWIJK HOOGVELD. 
Ik ben via deze wijk uitgekomen op de RIJKSWEG ter hoogte van de dr. nolenslaan.

Via het FIETSPAD doorgereden tot aan SUSTEREN.  via de OUDE RIJKSWEG ZUID-MOLENLAAN-WILIBRORDUSSTRAAT mijn weg vervolgt op de OUDE RIJKSWEG NOORD.  hier het FIETSPAD VAN  DE RIJKSWEG GENOMEN RICHTING ROERMOND.

om en nabij de AFSLAG ROERMOND DE WEG OP GEGAAN.  tot aan de STOPLICHTEN KAPPELLERLAAN.  hier via het stoplicht en fietspad de MARIAGARDESTRAAT opgereden en in het centrum de JOEP NICOLASSTRAAT genomen tot aan de HEMA.

Mocht u mijn telefoon hebben gevondn vraag ik u dan ook om mij te CONTACTEREN via:
0475-482800
0610381178

sjmpey@gmail.com

Lees de volledige omschrijving

Menu